“Ξεπερνώντας τον πόνο και αλλάζοντας την αντίληψη”


Εργαστήρι – Σεμινάριο τεχνικής FasterEFT / συστήματος Eutaptics™
με τον Robert Gene Smith
6 -7 Οκτωβρίου 2018 στην Αθήνα

Ειδική Προσφορά για την Ελλάδα € 49.99


 

“Ο πόνος υπάρχει για έναν σημαντικό λόγο. Είναι όλες οι δυσάρεστες εμπειρίες που προσπαθούν να βρουν διέξοδο. Απελευθερώστε το σώμα σας αλλάζοντας τη σκέψη σας.”
Robert G. Smith

Περιγραφή σεμιναρίου

  • Η “επιδημία” ψυχοσωματικών διαταραχών (νου και σώματος).
  • Placebo and Nocebo Responses.
  • Μεταμορφώστε τον πόνο σας.
  • Ξεπεράστε τον πόνο και τα σωματικά συμπτώματα.
  • Αποκτήστε αρμονία μεταξύ σώματος και νου.

Ένα διήμερο εργαστήρι – σεμινάριο (Σάββατο και Κυριακή) για την αντιμετώπιση του πόνου, της ασθένειας και της έλλειψης αρμονίας στο σώμα που ανήκει στον κύκλο κύκλο προγραμμάτων FasterEFT/Eutaptics™ “Μεταμορφώστε τον εαυτό σας ” (Transform Yourself). Ο κύκλος σεμιναρίων Transform Yourself αποτελεί μέρος του ετήσιου εκπαιδευτικού προγράμματος που αφορά τη μεταμόρφωση διαφόρων τομέων της ζωής μας.

Αν θέλετε να απελευθερωθείτε από όσα σας στέκονται εμπόδιο…
Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι για σας!

Το σεμινάριο είναι ανοιχτό σε όποιον θέλει να βιώσει τη μεταμορφωτική δύναμη της τεχνικής FasterEFT (Ταχύτερες Μεταμορφώσεις Συναισθηματικά Εστιασμένες) και να μάθει πώς να αποβάλλει την αιτία όλων των προβλημάτων.
Θα μάθετε τις βασικές έννοιες της τεχνικής FasterEFT και του συστήματος Eutaptics™, τον τρόπο που λειτουργεί ο νους, τη δομή των προβλημάτων και την τεχνική FasterEFT Tapping με ζωντανές ατομικές επιδείξεις ”Release and Let it Go” από τον Robert Gene Smith.

Τι θα κερδίσετε από το εργαστήρι FasterEFT Transformational Workshop:

Θα καταλάβετε τον τρόπο λειτουργίας που αφορά τη σημαντική αλληλεπίδραση μεταξύ του λογικού, ορθολογικού, ηθικού συνειδητού νου και των καταπιεσμένων συναισθημάτων, του συναισθηματικού πόνου, της θλίψης και της οργής που χαρακτηρίζουν τον «αυτόματο πιλότο» υποσυνείδητο νου, καθώς και το πώς αυτό αποτελεί τη βάση των διαταραχών νου-σώματος.

Όλες οι τραυματικές εμπειρίες αποθηκεύονται στο υποσυνείδητο. Όταν ενεργοποιείται μια στοχευόμενη και με επίγνωση «σύνδεση» και συνεργασία ανάμεσα στο συνειδητό και το υποσυνείδητο, η δύναμη του υποσυνείδητου νου μετατρέπει και απελευθερώνει τα τραύματά μας και έτσι υπάρχει λιγότερο άγχος και ενσωματωμένα συναισθήματα, γεγονός που στη συνέχεια επιτρέπει στο σώμα να επιστρέψει σε μια κατάσταση βέλτιστης υγείας. Η απελευθέρωση του άγχους, των τραυμάτων, της θλίψης και των αρνητικών συναισθημάτων που συνδέονται με σημαντικά γεγονότα, έχει απίστευτα ευεργετική επίδραση στην υγεία και την ευημερία μας.

Διαβάστε Περισσότερα  Read More in English