Ξεπερνώντας τους φόβους σας με τις τεχνικές FasterEFT

Εργαστήριο με τον Robert Gene Smith, ιδρυτή της τεχνικής FasterEFT και εκπαιδευτή του συστήματος Eutaptics™.

- Σαββατοκύριακο 11 – 12 Μαΐου, 2019 - στην Γλυφάδα, Αθήνα

 

 

Πρόκειται για ένα καταπληκτικά μεταμορφωτικό διήμερο που περιλαμβάνει τις βασικές έννοιες της τεχνικής FasterEFT / Eutaptics™.

Το εργαστήριο αυτό αγκαλιάζει όσους επιθυμούν μια προσωπική εμπειρία αυτό-ενδυνάμωσης και ευεξίας και σας μαθαίνει πως εσείς οι ίδιοι έχετε την ικανότητα να εξαφανίσετε τα προβλήματα και τους φόβους που σας κρατάνε πίσω.

Το πρόβλημα ….. Ο ΦΟΒΟΣ !

Όλοι ξέρουμε ότι ο φόβος μπορεί να μας μπλοκάρει, να μας παγώσει η και πολλές φορές να μας σταματήσει εντελώς. Μπορεί να μας εμποδίσει στο να κάνουμε απλές καθημερινές επιλογές και βήματα εμπρός η και να μας καθηλώσει τελειωτικά μπροστά σε πράγματα που λογικά θα θέλαμε να καταφέρουμε.

Ο φόβος αντικατοπτρίζεται σε διάφορα συναισθήματα, «φοβίες» και συνήθως πολύπλοκες σκέψεις. Ανάλογα με τον συνδυασμό που ο καθένας μας έχει «δημιουργήσει» και καταγράψει στο υποσυνείδητό του, από τις εμπειρίες και τα βιώματά του, και δεν ξέρει στη συνέχεια πως να κάνει τις αλλαγές που χρειάζονται για να νοιώσει ασφάλεια…. …. …. είμαστε πια σε μια κατάσταση αυτό-ύπνωσης (trance) όπου λειτουργούν συνεχώς οι χημικές ουσίες του εγκεφάλου μας (fight-flight-freeze response) διαβάστε περισσότερα...

… ευτυχώς όμως υπάρχει μια ανώδυνη, εύκολη, γρήγορη και μόνιμη ΛΥΣΗ και ΔΙΕΞΟΔΟΣ από όλα αυτά … !

Μεταμορφώνοντας τους φόβους μας με FasterEFT - Eutaptics™

Το σύστημα FasterEFT – Eutaptics™ είναι ένα «εργαλείο του νου» που βοηθάει να απελευθερώσουμε το άγχος και τα συναισθήματα που σχετίζονται με τον φόβο και όλα τα αρνητικά συναισθήματά. Ο φόβος, όπως εκφράζεται στα σώματά μας, είναι μία φυσική σειρά αντιδράσεων για την προστασία μας από πραγματικούς ή προφανείς κινδύνους, όταν τα συναισθήματά μας και οι φόβοι μας δεν ελέγχονται από την λογική. Τα προβλήματα αρχίζουν όταν ο φόβος μας εμποδίζει να κινηθούμε προς την κατεύθυνση που θέλουμε ή να κάνουμε τα πράγματα που θα θέλαμε.

Το υποσυνείδητο του νου μας αποθηκεύει και συμπληρώνει τις πληροφορίες στα «αρχεία μας» κάθε φορά που φοβόμαστε ή είμαστε σε κίνδυνο. Με το να επεξεργαστούμε αυτά τα αρχεία, μπορούμε να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο ανταποκρινόμαστε σε ότι μας ώθησε αρχικά. (Neuroplasticity)

Με το FasterEFT μπορείτε να κρατήσετε όλα τα “έξυπνα" συμπεράσματα» του φόβου (το μέρος που σας κρατά ασφαλή από τον κίνδυνο) και να απελευθερώσετε για πάντα όλα τα συναισθήματα του φόβου (πανικό-άγχος- αγωνία-φυγή-ακινητοποίηση) (fight-flight-freeze response).

Ποιο είναι το πρόγραμμα του εργαστηρίου 11 – 12 Μαΐου 2019;

Σάββατο 11 Μαΐου: εγγραφή στις 9:00 το πρωί – στο reception lounge του ξενοδοχείου Emmantina Hotel /Γλυφάδα -Αθήνα http://www.emmantina.gr/en/location-244.htm

Σάββατο και Κυριακή:

• Ώρες σεμιναρίου: 10:00 -17:00

• Και οι δύο μέρες θα έχουν δύο 15λεπτα διαλείμματα, ένα το μεσημέρι και ένα το απόγευμα και ένα μεγάλο μεσημεριανό διάλειμμα 1.5 ώρας.

Τι θα κερδίσω από ένα Μεταμορφωτικό Σαββατοκύριακο FasterEFT / Eutaptics™ ;

Αν αναζητάτε την απελευθέρωση από ότι σας κρατά πίσω… αυτό το σαββατοκύριακο είναι για εσάς.

  • Θα βιώσετε αληθινή ελευθερία πέρα από οτιδήποτε έχετε διαβάσει, σκεφτεί ή ονειρευτεί.
  • Θα καταλάβετε πώς συνήθως αντιλαμβάνεστε και αντιδράτε στις εμπειρίες σας και έναν νέο τρόπο να εξετάζετε τον φόβο , τον πανικό και το άγχος.
  • θα μάθετε τις βασικές αρχές και έννοιες του συστήματος FasterEFT/ Eutaptics™ και θα ανακαλύψετε απλές τεχνικές ενδυνάμωσης που μπορείτε να τις εφαρμόσετε παντού και να δημιουργήσετε τον τρόπο ζωής που πάντα θέλατε.
  • Θα μάθετε τη τεχνική «FasterEFT tapping» (ελαφριά χτυπήματα σε συγκεκριμένα σημεία μεσημβρινών) με ζωντανές ατομικές επιδείξεις “Release and Let it Go” από τον ίδιο τον δημιουργό της μεθόδου, Robert Gene Smith.
  • θα μάθετε πως τα προβλήματα δημιουργήθηκαν εξ-αρχής και πως να τα απελευθερώσετε, συγχρόνως αποβάλλοντας τις αιτίες τους τους. Δηλαδή το πώς λειτουργεί ο νους και ποιά είναι η δομή των προβλημάτων και των πεποιθήσεών μας. …”You are not broken and there is nothing wrong with you” – Roberg G. Smith
  • Με την τη μεταμορφωτική δύναμη της τεχνικής FasterEFT θα μάθετε πώς να απελευθερώνεστε από παλιές, ανεπιθύμητες συνήθειες και προβλήματα για να κάνετε χώρο για μια νέα εκδοχή του εαυτού σας!
  • θα βιώσετε την διδασκαλία της “απευθείας εμπειρίας” του FasterEFT tapping από τον ίδιο τον Robert Gene Smith, που επιλέγει εθελοντές από το κοινό για «tapping στη Μαγική Καρέκλα”. Αυτό το διήμερο είναι η ευκαιρία σου να είσαι ένα από αυτά τα άτομα.

  • Ο Robert Gene Smith έχει βοηθήσει πολλές χιλιάδες ανθρώπους να αλλάξουν τη ζωή τους και τη ζωή άλλων. Τώρα είναι η σειρά σας να πάρετε τα ηνία της ζωή σας και να γίνετε η καλύτερη έκδοση του εαυτού σας.

«Πράγματι όλοι μπορούμε να βιώσουμε πρόοδο, να νιώσουμε ευεξία, χαρά και γαλήνη.» - Robert Gene Smith

Το Transform Yourself Series είναι μια σειρά εργαστηρίων και μαθημάτων «Προσωπικής Μεταμόρφωσης» της FasterEFT - Eutaptics™ και είναι μέρος ενός προγράμματος που εκτελείται εδώ και πολλά χρόνια, με δημιουργό τον Robert Gene Smith. Η σειρά καλύπτει πάρα πολλά θέματα και προβλήματα που μας απασχολούν, ακόμα και την ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ διαφόρων σημαντικών πεδίων της ζωής μας.

Event information https://fastereft.com/event/overcoming-fear-greece-2019/

Το Μεταμορφωτικό Εργαστήριο διεξάγεται στα Αγγλικά!

Το κόστος για το διήμερο Μεταμορφωτικό Εργαστήριο είναι μόνο € 97.00 από US$ 399.00. – Πρόκειται για μια ειδική προσφορά για τους Έλληνες και τους ξένους που ζουν στην Ελλάδα

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ για συμμετοχή των δύο εργαστηρίων - Μόνο € 149.00!!

(2 Transformational Weekends FasterEFT / Eutaptics™)

Ξεπερνώντας τους φόβους σας με FasterEFT
Σαββατοκύριακο 11 – 12 ΜΑΙΟΥ
&
Μεταμορφώστε τις σχέσεις σας με FasterEFT
Σαββατοκύριακο και 25 – 26 ΜΑΙΟΥ

 

 

Πληροφορίες – επικοινωνία email: info@fastereft.gr

Χριστίνα Θεοδωρακοπούλου κινητό 6972877240

Το πρόβλημα ….. Ο ΦΟΒΟΣ !

Όλοι ξέρουμε ότι ο φόβος μπορεί να μας μπλοκάρει, να μας παγώσει η και πολλές φορές να μας σταματήσει εντελώς. Μπορεί να μας εμποδίσει στο να κάνουμε απλές καθημερινές επιλογές και βήματα εμπρός η και να μας καθηλώσει τελειωτικά μπροστά σε πράγματα που λογικά θα θέλαμε να καταφέρουμε.

Ο φόβος αντικατοπτρίζεται σε διάφορα συναισθήματα, «φοβίες» και συνήθως πολύπλοκες σκέψεις. Ανάλογα με τον συνδυασμό που ο καθένας μας έχει «δημιουργήσει» και καταγράψει στο υποσυνείδητό του, από τις εμπειρίες και τα βιώματά του, και δεν ξέρει στη συνέχεια πως να κάνει τις αλλαγές που χρειάζονται για να νοιώσει ασφάλεια .

Με όλα αυτά δημιουργείται ένας φαύλος κύκλος όπου ακόμα και απλά πράγματα όπως το να πληρώσουμε τους λογαριασμούς μας, να κανονίσουμε τις μικροδουλειές του σπιτιού, να βγούμε βόλτα ή να πάρουμε φίλους τηλέφωνο... τα αποφεύγουμε μέχρι την τελευταία δυνατόν στιγμή ή δεν τα κάνουμε καθόλου.

Οι αναπνοές μας γίνονται πιο δύσκολες, ρηχές και γρήγορες. Οι μυς του σώματός μας τσιτώνουν και αρχίζουμε να νιώθουμε κάποιους πόνους … από το πουθενά!

Ανησυχούμε και αρχίζουν περισσότερες αρνητικές σκέψεις… Φοβόμαστε ότι κάτι δεν πάει καλά και κάνουμε σενάρια για το χειρότερο… Ψάχνουμε να βρούμε «αποδείξεις» για να δικαιολογήσουμε τις σκέψεις αυτές και τις ανησυχίες μας… Βιώνουμε τον ΦΟΒΟ… τόσο δυνατά και αληθινά, που δυσκολεύεται η λογική μας να αντισταθεί … ούτε πλέον μπορεί το συνειδητό μέρος του εγκεφάλου μας να σταματήσει το συναίσθημα... του ΦΟΒΟΥ... γιατί ακόμα και οι χημικές ουσίες του εγκεφάλου μας είναι τώρα σε συνεχόμενη δράση!!

Δεν ξέρουμε τι να κάνουμε και πολλές φορές, σε αυτό το σημείο, παίρνουμε «χάπια» για να ηρεμήσουμε έτσι αποφεύγοντας την αντιμετώπιση των καταστάσεων που πιστεύουμε ότι μας προκαλούν αυτό το συναίσθημα του φόβου. Τελικά δεν θέλουμε ή δεν μπορούμε να πάρουμε τις αποφάσεις που χρειάζονται για να ξεπεράσουμε αυτόν το φαύλο κύκλο «των γεγονότων» .

Ουσιαστικά τώρα πια έχουμε χάσει την ελπίδα της εμπιστοσύνης και αυτοσυγκέντρωσης στην λογική, στην οποία κάποτε θα βασιζόμαστε …. είμαστε πια σε μια κατάσταση αυτό-ύπνωσης (trance) όπου λειτουργούν συνεχώς οι χημικές ουσίες του εγκεφάλου μας (fight-flight-freeze response) … ευτυχώς όμως υπάρχει ΛΥΣΗ και ΔΙΕΞΟΔΟΣ από όλα αυτά … ανώδυνη, εύκολη, γρήγορη και μόνιμη!

Διαβάστε περισσότερα για τον Robert Gene Smith