Εργαστήριο με τον Robert Gene Smith, ιδρυτή της τεχνικής FasterEFT και εκπαιδευτή του συστήματος Eutaptics™.

-Σαββατοκύριακο 25 – 26 Μαΐου, 2019, στην Γλυφάδα, Αθήνα

Μεταμορφώστε τις σχέσεις σας με FasterEFT

 

Πρόκειται για ένα καταπληκτικά μεταμορφωτικό διήμερο

που περιλαμβάνει τις βασικές έννοιες της τεχνικής FasterEFT / Eutaptics™ και τις τεχνικές για τη μεταμόρφωση των σχέσεών μας!

Το πρώτο βήμα στη θεραπεία των σχέσεών μας είναι να συνειδητοποιήσουμε ότι το παρελθόν έχει τελειώσει, έχει εξαφανιστεί. Ο μόνος που υποφέρει κρατώντας "τι έκαναν" εναντίον τους ή εναντίον τον αυτό μας, είναι εμείς οι ίδιοι. Με τις σκέψεις και την επανάληψη όλων των "λόγων και γιατί" και με τον τρόπο που αισθανόμαστε και πως αισθανόμαστε απέναντί τους, παραμένουμε παγιδευμένοι σε έναν ατελείωτο φαύλο κύκλο. Απελευθερώνοντας όλο τον πόνο και τα τραύματα μας για τις σχέσεις αυτές, μας επιτρέπει να προχωρήσουμε με την ελευθερία και την αγάπη που γνωρίζουμε ότι αξίζουμε. Κάνοντας αυτό, μπορούμε να αρχίσουμε να αγαπάμε και να τιμούμε τους εαυτούς μας. Μεταμορφώνοντας τον εαυτό μας ανοίγουμε τις πόρτες για καινούριες, πιο υγιείς και ομορφότερες σχέσεις.

  • θα μάθετε πως τα προβλήματα δημιουργήθηκαν εξ-αρχής και πως να τα απελευθερώσετε, συγχρόνως αποβάλλοντας τις αιτίες τους τους. Δηλαδή το πώς λειτουργεί ο νους και ποιά είναι η δομή των προβλημάτων και των πεποιθήσεών μας.
  • Με την τη μεταμορφωτική δύναμη της τεχνικής FasterEFT θα μάθετε πώς να απελευθερώνεστε από παλιές, ανεπιθύμητες συνήθειες και προβλήματα για να κάνετε χώρο για μια νέα εκδοχή του εαυτού σας!
  • θα βιώσετε την διδασκαλία της “απευθείας εμπειρίας” του FasterEFT tapping από τον ίδιο τον Robert Gene Smith, που επιλέγει εθελοντές από το κοινό για «tapping στη Μαγική Καρέκλα”. Αυτό το διήμερο είναι η ευκαιρία σου να είσαι ένα από αυτά τα άτομα.

Το Transform Yourself Series είναι μια σειρά εργαστηρίων και μαθημάτων «Προσωπικής Μεταμόρφωσης» της FasterEFT - Eutaptics™ και είναι μέρος ενός προγράμματος που εκτελείται εδώ και πολλά χρόνια, με δημιουργό τον Robert Gene Smith. Η σειρά καλύπτει πάρα πολλά θέματα και προβλήματα που μας απασχολούν, ακόμα και την ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ διαφόρων σημαντικών πεδίων της ζωής μας.

Event information: https://fastereft.com/event/relationships-weekend-greece-2019/

Το Μεταμορφωτικό Εργαστήριο διεξάγεται στα Αγγλικά!

Το κόστος για το διήμερο Μεταμορφωτικό Εργαστήριο είναι μόνο € 97.00 από US$ 399.00. – Πρόκειται για μια ειδική προσφορά για τους Έλληνες και τους ξένους που ζουν στην Ελλάδα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ για συμμετοχή των δύο εργαστηρίων - Μόνο € 149.00!!

(2 Transformational Weekends FasterEFT / Eutaptics™)

Ξεπερνώντας τους φόβους σας με FasterEFT
Σαββατοκύριακο 11 – 12 ΜΑΙΟΥ
&
Μεταμορφώστε τις σχέσεις σας με FasterEFT
Σαββατοκύριακο και 25 – 26 ΜΑΙΟΥ

 

Πληροφορίες – επικοινωνία email: info@fastereft.gr

Χριστίνα Θεοδωρακοπούλου κινητό 6972877240