Σαββατοκύριακο 5 – 6 Οκτωβρίου, 2019, στην Γλυφάδα, Αθήνα

Πώς να ξεκλειδώσετε την πόρτα της αφθονίας μετατρέποντας τις οικονομικές σας πεποιθήσεις.

 

Πρόκειται για ένα καταπληκτικά μεταμορφωτικό διήμερο που περιλαμβάνει τις βασικές έννοιες της τεχνικής FasterEFT / Eutaptics® και τις τεχνικές για τη μεταμόρφωση των σχέσεών σας με το υποσυνείδητό σας!

 

Παρατηρείτε όλους εκείνους που έχουν όλη την οικονομική ελευθερία και ασφάλεια που θα μπορούσαν να επιθυμούν, και επιθυμείτε να είστε και εσείς τυχεροί;

Εδώ είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ: Δεν είναι τύχη. Αυτοί οι "τυχεροί" άνθρωποι, όπως εσείς, και όπως όλοι οι άλλοι, απλά παράγουν αποτελέσματα με βάση αυτά που κατέχουν σήμερα στο υποσυνείδητό τους.

Τι καθορίζει την επιτυχία;

Η επιτυχία δεν αφορά την τύχη, το χρονοδιάγραμμα, τη σκληρή δουλειά, τις δεξιότητες, τις επαφές ή τη γνώση. Είναι το αποτέλεσμα των δεδομένων που κρατούνται στο υποσυνείδητο. Δεν έχει σημασία πόσο σκληρά δουλεύετε, τι ή ποιον γνωρίζετε, αν το υποσυνείδητό σας περιέχει "στοιχεία" ότι η κατοχή περισσότερων χρημάτων είναι επικίνδυνη (το συνειδητό μυαλό σας αγνοεί τα περισσότερα δεδομένα στο υποσυνείδητό σας και το υποσυνείδητο δεν έχει λογική ή λόγο) θα βρεθείτε σε επανάληψη των ίδιων περιοριστικών μοτίβων. Αλλάξτε αυτά τα "αποδεικτικά στοιχεία" στο υποσυνείδητό σας και αλλάξτε τα αποτελέσματα που βιώνετε - αυτόματα!

Αγωνίζεστε με κάποιο από τα παρακάτω;

Περιορισμός των πεποιθήσεων σας γύρω από τα οικονομικά και την επιτυχία / Διαχείριση χρόνου / Έλλειψη οργανωτικών δεξιοτήτων / Έλλειψη γνώσεων και δεξιοτήτων / Αναβλητικότητα / Δεν υπάρχει έλεγχος στα οικονομικά σας / Υπερβολικές δαπάνες /  Δεν μπορείτε να ζητήσετε τι αξίζετε /  Έλλειψη εμπιστοσύνης και θάρρους /  Δεν υπάρχουν ευκαιρίες για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα /  Λιγότερο ή καθόλου εισόδημα /  Ανυπέρβλητο χρέος / Έλλειψη κινήτρων, δημιουργικότητας ή ενέργειας /  Εξάντληση ιδεών /  Απελπισία / Κακοτυχία /  Ασθένεια που σας εμποδίζει να εργαστείτε /  Δεν γνωρίζετε από πού να ξεκινήσετε /  Στρες και πίεση... και οποιεσδήποτε άλλες προκλήσεις που επηρεάζουν την οικονομική σας υγεία.

Μπορεί να έχετε δοκιμάσει άλλες μεθόδους, τεχνικές, φιλοσοφίες και ιδέες στο παρελθόν. Ωστόσο, το FasterEFT είναι η μέθοδος που πραγματικά πηγαίνει κατευθείαν στη ρίζα του προβλήματος και εργάζεται με το υποσυνείδητο για να το αλλάξει.

Μόλις αλλάξετε τα υποσυνείδητα δεδομένα που καθορίζουν αυτήν τη στιγμή τις εμπειρίες σας με τα χρήματα, τα αποτελέσματά σας θα αλλάξουν αυτόματα. Θα βρεθείτε αυτόματα και χωρίς πολλή προσπάθεια, να βλέπετε τα πράγματα διαφορετικά, να λαμβάνετε διαφορετικές αποφάσεις και να κάνετε άλλες επιλογές, να αναλαμβάνετε διαφορετικές ενέργειες ... να αισθάνεστε πιο σίγουροι, με περισσότερη ενέργεια και περισσότερη σαφήνεια.

Το Transform Yourself Series είναι μια σειρά εργαστηρίων και μαθημάτων «Προσωπικής Μεταμόρφωσης» της FasterEFT - Eutaptics® και είναι μέρος ενός προγράμματος που εκτελείται εδώ και πολλά χρόνια, με δημιουργό τον Robert Gene Smith. Η σειρά καλύπτει πάρα πολλά θέματα και προβλήματα που μας απασχολούν, ακόμα και την ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ διαφόρων σημαντικών πεδίων της ζωής μας.

Κατά τη διάρκεια αυτού του βιωματικού εργαστήριου διάρκειας 2 ημερών, που μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας, ο ιδρυτής του FasterEFT, Robert G. Smith, θα σας δώσει τα θεμέλια για όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε:

  • Θα καταλάβετε γιατί έχετε οποιεσδήποτε οικονομικές προκλήσεις έχετε (ανεξάρτητα από το τι είναι!) και θα μάθετε πως τα προβλήματα δημιουργήθηκαν εξ-αρχής και πως να τα απελευθερώσετε, συγχρόνως αποβάλλοντας τις αιτίες τους. Δηλαδή το πώς λειτουργεί ο νους και ποιά είναι η δομή των προβλημάτων και των πεποιθήσεών μας.
  • Με την τη μεταμορφωτική δύναμη της τεχνικής FasterEFT θα μάθετε πώς να απελευθερώνεστε από παλιές, ανεπιθύμητες συνήθειες και προβλήματα για να κάνετε χώρο για μια νέα εκδοχή του εαυτού σας!
  • Μαρτυρήστε τη βαθιά επούλωση των τραυματικών πεποιθήσεων των άλλων. Όταν οι άλλοι αφήνουν και απελευθερώνουν παλιές πεποιθήσεις, είναι ένα δώρο της κοινής χρήσης που βοηθά όλους τους άλλους να “Release and Let it Go”.
  • Ζήστε την πραγματική ελευθερία πέρα από οτιδήποτε έχετε διαβάσει, σκεφτεί ή ονειρευτεί.
  • Θα βιώσετε την διδασκαλία της “απευθείας εμπειρίας” του FasterEFT tapping από τον ίδιο τον Robert Gene Smith, που επιλέγει εθελοντές από το κοινό για «tapping στη Μαγική Καρέκλα”. Αυτό το διήμερο είναι η ευκαιρία σου να είσαι ένα από αυτά τα άτομα.

Το Μεταμορφωτικό Εργαστήριο διεξάγεται στα Αγγλικά!

Event information: https://fastereft.com/event/mind-over-money-greece-2019/

Σαββατοκύριακο 5 – 6 Οκτωβρίου 2019: Το κόστος για το διήμερο Μεταμορφωτικό Εργαστήριο είναι μόνο € 97.00 από US$ 399.00. – Πρόκειται για μια ειδική προσφορά για τους Έλληνες και τους ξένους που ζουν στην Ελλάδα

Πληροφορίες – επικοινωνία email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.     -   www.fastereft.gr


FOR BOOKING with the special price of € 97.00 for this TRANSFORMATIONAL WEEKEND, please write to Seminar coordinator: Christina Theodorakopoulou. Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. – www.fastereft.gr  or CALL Christina at + 30 6972877240
Start:  October 5 - End:  October 6
Day 1: Registration @ 9am (Saturday, October 5th)
Both Seminar Days:  10 am to 5 pm
Both days have two 15 minute breaks, one mid-morning and one mid-afternoon and a 1.5 hour lunch break.
Venue: Emmantina Hotel - 33, Leof. Posidonos , Athens, Glyfada 166 75 Greece
Phone: 30 210 8980683
Website: http://www.emmantina.gr